Bel voor sterke verhalen: 06 48 60 60 35

Interim tekstschrijver

U twijfelt aan uw communicatiestrategie of u heeft tijdelijk behoefte aan een ervaren kracht. Als interim tekstschrijver en communicatieadviseur helpt Jeroen bedrijven hun boodschap op overtuigende wijze te verwoorden.

 

U wilt uw communicatie structureel verbeteren maar weet niet waar u moet beginnen. Een externe blik kan dan verfrissend werken. Met jarenlange ervaring in zowel de journalistiek als de commerciële sector vindt Jeroen de balans tussen goed geschreven teksten en commerciële waarde. Als interim tekstschrijver en communicatieadviseur is hij sparringpartner voor bedrijven die hun communicatie naar het hoogste niveau willen brengen. 

Jeroen voert interimklussen uit voor ICT-bedrijf Aster, vermogensbeheerder Hof Hoorneman Bankiers en Nuffic, een uitvoeringsinstantie van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

Puntjes op de i

Je aanbesteding of jaarverslag is klaar, maar nog niet af. Stonewall Tekst schrapt, redigeert en herschrijft. Eindredactie... (lees verder)

Online actie

Voor internet schrijf je anders. Stonewall Tekst levert korte, rake zinnen die de aandacht pakken. Een... (lees verder)

Gratis aandacht

Op zoek naar free publicity? Wij schrijven persberichten met de perfecte balans tussen commercie en nieuwswaarde. Het... (lees verder)

Advertorials (goede)

Je kent vast die dertien-in-een-dozijn advertorials: ontzorgen, korte lijntjes. Gaap! Wij gaan voor originaliteit. Ja,... (lees verder)

Act Now.

Het werk houdt niet op bij onze landsgrenzen. Dankzij onze internationale ervaring verzorgen wij ook... (lees verder)

Behoefte aan een sterk verhaal? Bel 06 48 60 60 35 of neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!