Bel voor sterke verhalen: 06 48 60 60 35

Over ons

bla

Ook met weinig woorden kan je een blijvende impact hebben. Niemand begreep dat beter dan de Amerikaanse president Abraham Lincoln. In zijn befaamde Gettysburg Address (1863) had ‘Honest Abe’ slechts 272 woorden - een half A4-tje! - nodig om zijn visie voor het land uiteen te zetten. Jeroen Langelaar laat zich daardoor inspireren. Geen clichés, overbodige woorden of bloemrijk gewauwel. Met sterke en overtuigende teksten gaat Stonewall Tekst voor resultaat.

Stonewall Tekst is in 2014 opgericht door Jeroen Langelaar (1986). Na zijn marketingstudie werkte Jeroen als journalist voor onder meer voor weekblad Elsevier, tv-producent Max Westerman en Elite Traveler Magazine in New York. Hij is auteur van het non-fictieboek Lockdown (2014), over het gevangenisleven van Nederlander Edward Kleine in Alabama (VS). Dit boek werd positief onthaald door onder anderen Humberto Tan, Peter R. de Vries en Amnesty International.

In 2014-2015 maakte Jeroen deel uit van BKB Academie 15, het opleidingsprogramma van het Amsterdamse BKB | Het Campagnebureau, waar 25 jonge professionals een jaar lang masterclasses volgen over media, communicatie en campagnevoeren. De academie reisde af naar North Carolina en Virginia (VS) om te leren van Amerikaanse communicatie- en verkiezingscampagnes. De groep bracht bezoeken aan onder meer de Wereldbank, Google, 270 Strategies, Politico en diverse lobbygroepen. De opgedane kennis brengt Jeroen nu dagelijks in de praktijk voor klanten.

Interim tekstschrijver

U twijfelt aan uw communicatiestrategie of u heeft tijdelijk behoefte aan een ervaren kracht. Als interim... (lees verder)

Online actie

Voor internet schrijf je anders. Stonewall Tekst levert korte, rake zinnen die de aandacht pakken. Een... (lees verder)

Gratis aandacht

Op zoek naar free publicity? Wij schrijven persberichten met de perfecte balans tussen commercie en nieuwswaarde. Het... (lees verder)

Advertorials (goede)

Je kent vast die dertien-in-een-dozijn advertorials: ontzorgen, korte lijntjes. Gaap! Wij gaan voor originaliteit. Ja,... (lees verder)

Act Now.

Het werk houdt niet op bij onze landsgrenzen. Dankzij onze internationale ervaring verzorgen wij ook... (lees verder)

Behoefte aan een sterk verhaal? Bel 06 48 60 60 35 of neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!